#μενουμεσπιτι Παρασκευη βραδυ

Posted by evangelia komi on

Παρασκευή βράδυ και όλοι #μένουμε σπίτι! Γιατί λοιπόν να μη μεταφέρουμε την αγαπημένη μας συνήθεια του "After work Drinks" στο σπίτι?

Φτιάξτε μόνι σας εύκολα και γρήγορα το πιο λαχταριστό Negroni και απολαύστε το σπίτι ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική.

Ορίστε τι θα χρειαστείτε:

1 μεζούρα London dry Gin

1 μεζούρα Campari

1 μεζούρα Vermout Rosso.

Σε ένα σεικερ χτυπάτε καλά με πάγο τα τρία υλικά για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Τα σουρώνετε σε ένα ποτήρι Old Fashioned ποτήρι με πάγο - κατά προτίμηση ένα μεγάλο παγάκι. Για να απογειώσετε τη γεύση προσθέστε μία φλούδα πορτοκαλιού.

Δείτε παρακάτω τα αξεσουάρ που θα δώσουν άλλη διάσταση στο bar του σπιτιού και θα απογειώσουν την εμπειρία των homemade cocktails σας

WYATT COCKTAIL SHAKER _ Ralph Lauren Home

Σέικερ απο ανοξείδωτο ατσάλι με το χαρακτηριστικό saddle δέρμα του οίκου.

wyatt-cocktail-shaker-ralph-lauren-home

WYATT BAR TOOLS _ Ralph Lauren Home

Χρηστικό και πανέμορφο, το σετ περιλαμβάνει: μεζούρα για τις δοσολογίες των κοκτείλ σας, ανοικτήρι για μπουκάλια και σέσουλα για πάγο.

HARMONY OLD FASHIONED _ Baccarat

Το απόλυτο Old Fashioned! Φτιαγμένο από το διάσημο, πεντακάθαρο κρύσταλλο Baccarat, το Harmony θα αναβαθμίσει την εμπειρία του ποτού σας. Διαθέσιμο σε σετ των δύο ή στο σετ Four Elements του οίκου

 

.

WYATT COASTERS _ Ralph Lauren Home

Προστατέυστε τις επιφάνειές σας με στυλ με τα δερμάτινα σουβέρ της συλλογής Wyatt. Το σετ συμπεριλαμβάνει 4 σουβέρ και τη δερμάτινη θήκη τους.

 

 


Share this post



← Older Post Newer Post →